Falešné společenstvo chystá nové album, přispět můžeme všichni

Kdo by neznal Falešné společenstvo? Hudební uskupení, které má na svém kontě tři alba inspirované tvorbou J. R. R. Tolkiena – Fëanor a jeho synové, Hobit a Beren a Lúthien.

Nyní by rádo vydalo další album – Húrinovy děti –, ale potřebuji i vaši pomoc. Pokud máte nepřímé pokračovatele Poetického společenstva rádi, pokud je ještě neznáte, ale chtěli byste, pokud máte rádi originální českou tvorbu, pak jste na správné adrese!

Jsme amatérské hudební uskupení, které tvoří písně a muzikálová představení na motivy příběhů J. R. R. Tolkiena. V lednu 2019 jsme v Praze na Tolkienconu předvedli naše zatím nejdelší, a podle mnohých také nejsilnější, hudebně-divadelní pásmo Húrinovy děti, pojednávající Tolkienův známý tragický příběh. Nyní bychom rádi nahráli toto muzikálové pásmo jako studiové album, a za tímto účelem jsme zahájili crowdfundingovou kampaň na Doniu.

Falešné společenstvo k projektu Húrinovy děti

Zavítejte na portál DONIO, vyberte si svou odměnu a pomozte ke vzniku nového a jistě skvělého alba.

A pokud chcete i tematický zpěvník Společenstva, stále je (i po téměř dvaceti letech) k dispozici u Strak na vrbě na tomto odkazu. Vřele doporučuji!

Falešné společenstvo - Húrinovy děti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.